יום חמישי, 2 במאי 2013

מטבוחה - גאולה

החומרים הדרושים:
7-8 עגבניות (רצוי תמר) לשים בסיר עם מים רותחים ולכסות.
להשאיר 15 דקות. להסיר קליפה ולחתוך לקוביות.
לבשל ולמעוך.
להוסיף 2 פלפלים ירוקים חריפים קלויים (קלוי על האש - לשים בשקית אטומה ולקלף) - לחתוך דק
להוסיף 5 שיני שום פרוסים לאורך
כף רסק עגבניות
מלח, מעט אבקת מרק עוף, פפריקה ושמן.
לבשל כשעה  על אש נמוכה.


מתוך tapuz.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה